Megújult a Porsche Macan

Sanghajban leplezte le a Porsche a megújult Macant. A kompakt SUV kimondottan nagy sikernek örvend 2014-es bemutatkozása óta, 350 ezret adta el belőle.

Macan

Az új Macan a háromdimenziós LED-es hátsó fénycsíkkal hű marad a Porsche formanyelvéhez. A fényszórók szériában rendelkeznek LED-es technológiával. Belül azonnal szembetűnik a legfontosabb változás: új a 11 hüvelykes érintőképernyője, amelyet áthelyezett és átformált légbeömlők kereteznek. A megújult GT sport kormánykerék a 911-ből lehet ismerős. Alapfelszereltségként érhető el az intelligens hangvezérlés és az online navigációs rendszer. A jármű kényelmi felszereltségeinek sora is kibővült torlódás asszisztenssel, ionizálóval és fűthető szélvédővel.

Porsche

Tovább optimalizált futóművének köszönhetően a Macan még jobban megerősíti főszerepét kategóriája legsportosabb kompakt SUV modelljeként. A futómű finomhangolása fokozza a modell semleges viselkedését kanyarvételkor, miközben megőrzi annak stabilitását és javítja kényelmét. A SUV szegmensben szokatlan módon a Macan eltérő szélességű kerekeket visel az első és a hátsó tengelyen. A Porsche kétajtós sportautóihoz hasonló elrendezés lehetővé teszi, hogy a vezető menetdinamikai szempontból kihasználja az intelligens összkerékhajtás minden előnyös tulajdonságát. Az új fejlesztésű abroncsok még tovább fokozzák az agilitást, ezzel együtt pedig a vezetési élményt, miközben az új 20 és 21 hüvelykes kerekek még szélesebb körű lehetőségeket biztosítanak a külső megjelenés személyre szabásával kapcsolatba.

macan