Automotive Hungary kiállítás a Hungexpón!

AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari szakkiállítás (május 7-10.) HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Közel 450 kiállító több, mint 12 ezer négyzetméteren várja a szakembereket 2024. május 7-10. között a HUNGEXPO pavilonjaiban.

automotive_2024

A rendezvény meghatározó szerepet tölt be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállítás-együttes egyedülálló lehetőséget teremt arra, hogy a járműgyártás területén dolgozó piaci szereplő egy helyen, egy időben térképezhessék fel az adott szektor gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeinek ajánlatait, innovációit, megoldási javaslatait a költséghatékony gyártásra, a modern üzletvezetésre.

A kínálat széleskörű, a résztvevő vállalatok a járműgyártás bármely területén felmerülő kérdésre tudnak professzionális választ adni, legyen szó alternatív hajtásokról, szállításról, tisztításról, karbantartásról, alkatrészekről, rendszerintegrátori feladatokról vagy a gyártás során előforduló műszaki kihívásokról.  A folyamatosan frissülő kiállítói lista a honlapon olvasható.

 Látogasson el a rendezvényre, regisztráljon a díjmentes belépőért!

 DÍJMENTES REGISZTRÁCIÓ

 Az esemény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.

A kiállítási csokrot széleskörű, magas színvonalú szakmai programsorozat kíséri:

  • mérnökkamarai konferenciák az e-mobilitásról és napjaink energetikai, elektrotechnikai kérdéseiről,
  • hegesztéstechnikai továbbképzések
  • műanyagipari konferencia
  • járműipari beszállítói B2B találkozó
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökhallgatói verseny
  • munkavédelmi konferencia
  • Application Zone – minigyár – gyártás a gyakorlatban bemutató

A részletes program a Hungexpo weboldalán lévő programadatbázisban található, melyben a szűrők beállításával a konferenciák, előadások és bemutatók között időpont vagy helyszín alapján is kereshet az érdeklődő. (A programnaptár a HUNGEXPO applikációban is működik.): programkínálat

A kiállítások weboldalain található a „Partnertalálkozó” díjmentes szolgáltatás, melynek segítségével a regisztrált látogatók hatékonyabban megszervezhetik találkozóikat a résztvevő cégekkel, hiszen a kiállítások honlapjain előzetesen találkozót tudnak egyeztetni a kiállítókkal.

Szintén a látogatók kényelmét szolgálja a HUNGEXPO applikáció, melyet könnyű használni és néhány kattintással regisztrálni is lehet a kiállításokra, mely regisztráció díjmentes belépést biztosít a rendezvényre. (Egy regisztrációval minden egyidejű kiállítás megtekinthető.) Azon kívül, hogy az applikáció egyszerű regisztrációt biztosít, meg lehet jelölni benne a fontos kiállítókat, előre meg lehet vele tervezni a napi programot és segíti a helyszíni tájékozódást a kiállítói lista menüpont alatt található térképpel.

Látogasson el a kiállítás-együttesre Ön is!

Tájékozódjon a trendekről,

szerezzen új partnereket, tegye vállalkozását jövedelmezőbbé!

 

(x)